Multimate nieuws en verbouwingsupdate

Lees het liveblog van Multimate

Stuntdag 28 maart vervalt

Komende week zou u een folder op de deurmat kunnen ontvangen waarin de Stuntdag actie van 28 maart wordt aangekondigd. Omdat het momenteel niet passend is om veel mensen gelijktijdig in onze winkel te ontvangen, hebben we besloten om deze actiedag te annuleren. Dit gebeurt bij al onze collega’s in Nederland. Grote drukte maakt het voor ons lastig om de richtlijnen van het RIVM na te leven en wij zijn zuinig op de gezondheid van onze medewerkers en klanten. Helaas hebben we niet op alle plekken kunnen voorkomen dat de actiefolder komende dagen verspreid wordt. Onze excuses hiervoor.

Overgang Multimate naar Hubo

Zoals je misschien weet, is de verbouwing in onze winkel volop aan de gang. We maken begin april de overstap van Multimate naar Hubo. Later dit jaar bekijken hoe we deze opening, samen met medewerkers en klanten, kunnen vieren. Uiteraard informeren we jou daar te zijner tijd over.

Houd rekening bij je bezoek aan onze winkel

Wij doen er alles aan om de komende periode open te blijven. De veiligheid van jou, als klant, en de medewerkers staat hierbij voorop. De medewerkers zijn hard nodig om ervoor te zorgen dat we jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom vragen wij iedereen:
• om zoveel mogelijk alléén inkopen te doen
• niet naar de winkel te komen als je ziek bent
• 1,5 meter afstand van elkaar te houden
• bij drukte terug te komen op een ander moment
• de instructies van de medewerkers op te volgen
• zoveel mogelijk contactloos te betalen.

Extra services:

We hebben een bezorg- en klaarzetservice.
U belt of mailt uw bestelling. Vervolgens zetten wij de bestelling voor u klaar en u kunt de producten direct afhalen. Indien nodig bezorgen we ook bij u thuis.

Laten we aardig en begripvol zijn naar elkaar. We doen dit samen.